Pustai nu-şi poate învinge fosta echipă. Remiză la Târgu Jiu (VIDEO) - LOOKPLUS
Pustai nu-şi poate învinge fosta echipă. Remiză la Târgu Jiu (VIDEO)

Pustai nu-şi poate învinge fosta echipă. Remiză la Târgu Jiu (VIDEO)

Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au remizat, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I. Cristi Pustai este neînvins pe banca mureşenilor, în vreme ce Pandurii nu au reuşit să iasă din „zona fierbinte” a clasamentului.

Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au început confruntarea într-o viteză inferioară. A fost nevoie de mai bine de o jumătate de oră pentru ca una dintre cele două echipe să îşi treacă în cont prima ocazie de gol. Oaspeţii au fost ameninţători prin Mircea Axente. Elton a gafat în primă fază, Axente a tras, dar acelaşi fundaş s-a revanşat şi a pus piciorul salvator. În minutul 36, Pandurii au fost aproape de gol. Mihai Roman a executat o lovitură de la aproximativ 20 de metri, dar mingea a zguduit transversala. La doar câteva minute distanţă, tabela de marcaj s-a modificat pentru prima dată. Elton a încercat să respingă o centrare, dar a marcat în proprie poartă. În minutele de prelungire ale primei reprize, oaspeţii au fost aproape să-şi dubleze avantajul. Mircea Axente a scăpat de marcajul aceluiaşi Elton şi a şutat la colţul lung, dar mingea a lovit bara.

Pandurii au început furtunos repriza secundă. Matulevicius şi Da Silva au trecut pe lângă egalare în minutul 56. În minutul 67, Gliwa a fost salvat de bară a doua oară. Gabi Mureşan a expediat un trasor de la mare distanţă, care a izbit violent bara. Câteva minute mai târziu a ieşit la rampă din nou Mihai Roman. Nu a izbutit să-l bată pe Stăncioiu în două rânduri. Eforturile Pandurilor au fost răsplătite în minutul 79. Momcilovic a marcat cu capul, în urma unei lovituri libere executate de Nicoară.

18 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca