Prea fricoşi! România se împiedică de Ungaria, urmează meciul cu Finlanda - LOOKPLUS
Prea fricoşi! România se împiedică de Ungaria, urmează meciul cu Finlanda

Prea fricoşi! România se împiedică de Ungaria, urmează meciul cu Finlanda

Sursa foto: uefa.com

Tensiune maximă, chiar şi pentru cei obişnuiţi cu rivalitatea dintre România şi Ungaria. Pe teren, meciul a fost controlat doar în prima repriză de tricolori, care s-au văzut egalaţi spre final. Un joc care nu a impresionat, bătălia din tribune fiind mai „spectaculoasă”.

Prima repriză a consemnat o posesie net superioară a României, golul superb al lui Rusescu (’45), dar şi driblingurile de magician ale lui Sânmărtean, care s-a distrat cu jucătorii maghiari. Între timp, în tribune s-au dat adevărate bătălii între suporteri şi jandarmi. Gazele lacrimogene, torţele, petardele şi scaunele rupte nu au lipsit din arsenalul ultraşilor. Pentru statistică, de consemnat golul anulat lui Juhasz pentru offside (’39).

În repriza secundă, România a adoptat o tactică defensivă, preferând să mizeze pe arma contraatacului. Ungurii au atacat, dar fundaşii naţionalei au stopat şarjele maghiarilor, cu greutate. Rusescu a înscris, din nou, cu capul (’70), dar arbitrul scoţian al partidei a anulat reuşita pentru offside. Tactica defensivă a lui Piţurcă s-a dovedit falimentară, Ungaria reuşind egalarea în urma unei lovituri libere (’82). Dzsudzsak a şutat magnific de la 20 de metri, fără speranţe pentru Tătăruşanu! S-a terminat 1-1, iar acum România are misiunea dificilă de a obţine victoria în Finlanda, partidă care va avea loc marţi, 14 octombrie.

11 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca