Pleacă Dulca dacă pierde? Gaz Metan Mediaş - „U” Cluj, în direct pe Look PLUS, ora 15.30 - LOOKPLUS
Pleacă Dulca dacă pierde? Gaz Metan Mediaş – „U” Cluj, în direct pe Look PLUS, ora 15.30

Pleacă Dulca dacă pierde? Gaz Metan Mediaş – „U” Cluj, în direct pe Look PLUS, ora 15.30

Partida cu Universitatea Cluj poate fi decisivă pentru tehnicianul Cristi Dulca, despre care se zvonește că ar fi demis în cazul în care nu obține cele trei puncte.

Fără victorie în ultimele patru etape, echipa lui Cristi Dulca se află pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte. Ultima remiză cu Oţelul nu i-a picat bine preşedintelui Ioan Horoba, care l-ar putea demite, dacă pierde. Doar două puncte îi despart pe „gazişti” de primul loc din zona roşie a clasamentului din Liga 1.

„Urmează partida cu o formaţie care, în ultimele două jocuri disputate, în campionat şi Cupa României, a arătat o revenire de formă. Universitatea Cluj este o echipă care are în lot jucători valoroşi, care au evoluat şi pe la formaţiile importante din campionat. Suntem montaţi pentru acest meci, pentru că avem nevoie de o victorie”, a declarat Cristi Dulca înaintea meciului.

De cealaltă parte, Universitatea Cluj se află într-o revenire de formă după un început mai dificil al tânărului tehnician George Ogăraru pe banca ardelenilor. După egalul cu Viitorul, scor 2-2, din etapa precedentă, „studenţii” au produs surpriza în optimile de finală ale cupei şi au trecut de FC Braşov, scor 3-1. La Universitatea a revenit şi golgheterul din sezonul trecut, Vali Lemnaru, marcator al unui gol în partida cu braşovenii.

1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca