Play-off: Pandurii – Viitorul 1-1. Rusu a înscris o bijuterie de gol!

Play-off: Pandurii – Viitorul 1-1. Rusu a înscris o bijuterie de gol!

Pandurii şi Viitorul au terminat la egalitate în etapa a doua a play-off-ului, scor 1-1. Gorjenii ocupă locul 2, cu 28 de puncte, în timp ce trupa lui Hagi se situează pe poziţia a patra, cu 24 de puncte.

Răzvan Marin a testat primul poarta adversă, cu un şut de la distanţă, dar mingea a trecut peste (‘2). Ianis Hagi putea deschide scorul după o acţiune personală, însă nu l-a putut învinge pe Stanca (‘4). Goalkeeper-ul gazdelor a intervenit salvator şi la execuţia lui Nicoliţă, din interiorul careului (’15). Cele două echipe au redus din turaţie, astfel că tabela a rămas nemodificată în prima repriză.

Gorjenii au dat lovitura în debutul actului secund, prin Nicoară, care a punctat din apropiere, la colţul lung (’46). Trupa lui Hagi nu a resimţit şocul primirii golului şi a continuat să atace poarta adversă. Ianis l-a încercat din nou pe Stanca, dar portarul gazdelor nu s-a lăsat păcălit (’68). Cel care a reuşit să perforeze poarta oltenilor a fost Vlad Rusu. Atacantul a preluat perfect de lângă fundaşii adverşi şi l-a învins pe Stanca cu un lob de toată frumuseţea (’72). Cu două minute înainte, Rusu a fost faultat în careu, dar Radu Petrescu nu a dictat lovitură de pedeapsă pentru Viitorul (’70).

În minutul 72, Filip a catapultat mingea în bară, de la peste 20 de metri, ratând astfel şansa de a-şi duce echipa în avantaj!

Hora putea aduce o nouă victorie în tabăra echipei sale în minutul 89, dar Pecanha a avut o paradă fabuloasă! Fostul goalkeeper al Petrolului a respins in extremis şutul în cros al jucătorului orădean!

12 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca