Pițurcă și tricolorii, desființați de un fost selecționer al României! - LOOKPLUS
Pițurcă și tricolorii, desființați de un fost selecționer al României!

Pițurcă și tricolorii, desființați de un fost selecționer al României!

Emeric Ienei i-a criticat dur pe tricolori după remiza cu Ungaria (1-1). Fostul selecționer al României nu l-a iertat nici pe Victor Pițurcă, căruia i-a reproșat tactica aleasă în jocul contra maghiarilor. Ienei a vorbit și despre meciul cu Finlanda, unul vital în vederea calificării la Euro 2016.

“Trebuie să ne creăm situaţii de a marca cu Finlanda. În meciul cu Ungaria, singurul jucător perpendicular pe poarta adversă a fost Sânmărtean. N-am jucat bine, tempo-ul jocului a fost mai încet, am avut puţine ocazii de a marca. În prima repriză au jucat mai bine, dar nu aşa cum ar fi trebuit ca să putem marca. În repriza a doua, antrenorul Dardai i-a motivat puternic pe jucători, ei au atacat mult atunci, noi doar ne-am apărat, nici vorbă de ofensivă, iar ei au profitat de slăbiciunea noastră fizică şi tactică. Jocul la mijlocul terenului a avut de suferit, Chipciu n-a existat, iar Maxim, care este un jucător de perspectivă n-a făcut nimic. Pe Rusescu îl laudă toată lumea că a marcat, dar în afară de asta a fost inexistent. N-a primit mingi şi nici nu s-a luptat prea mult, n-a avut prezenţă ofensivă. Chiricheş nu trebuia să joace fundaş dreapta, nu trebuia titularizat pe postul acesta, el nu poate ieşi din apărare, nu mi-au plăcut niciodată astfel de improvizaţii”, a răbufnit Ienei la Fanatik Show, pe Look TV.

Fostul selecționer al României a continuat cu criticile la adresa tricolorilor și selecționerului. „Suntem încăpăţânaţi. Antrenorul trebuie să-i monteze, să-i ajute psihologic, declaraţiile lui n-au liniştit spectatorii. N-am jucat foarte bine, aşa cum a zis el. Keşeru trebuia să fie folosit în locul lui Rusescu, el n-a jucat, nu s-a implicat. Să nu ne fie teamă de Finlanda, însă este un meci foarte greu. Trebuie să mergem cu pieptul înainte, ca să câştigăm acest meci. Mâine avem doar şansa câştigării, iar noi trebuie să o exploatăm”, a precizat Ienei.

13 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca