Pițurcă deja pregătește meciul cu „Reghe”. Când se vor duela cei doi - LOOKPLUS
Pițurcă deja pregătește meciul cu „Reghe”. Când se vor duela cei doi

Pițurcă deja pregătește meciul cu „Reghe”. Când se vor duela cei doi

Foto: fanatik.ro

Victor Pițurcă deocamdată așteaptă după viza pentru Arabia Saudită, care va veni miercuri. Apoi se va prezenta la Jeddah, unde va face cunoștință cu noii săi elevi. Va avea timp să pregătească marele derby, cu Al Hilal, echipa lui Reghecampf.

Pițurcă și Laurențiu Reghecampf nu au o relație foarte bună, cei doi având de-a lungul timpului mai multe conflicte de la distanță. „Reghe” a criticat în dese rânduri metodele lui Victor Pițurcă, precum și selecția. Acum, cei doi vor avea ocazia să se dueleze pentru prima oară. În 1 decembrie, chiar de ziua națională a României, Al-Ittihad și Al-Hilal vor avea meci direct, prilej excelent pentru cei doi antrenori să arate cine este mai bun.

Reghecampf spune că nu echipa lui Pițurcă este cel mai important adversar în lupta sa pentru titlu. „A făcut un pas important, a ajuns la o echipă foarte mare, care-și dorește foarte mult să câștige campionatul. Principala rivală a noastră este Al-Nassr, cu ea ne batem noi la campionat”, a declarat cel care este calificat cu Al-Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei. În prezent, lider în campionatul din Arabia Saudită, după șase etape, este All Nassr, la egalitate de puncte, 18, cu echipa lui Pițurcă, Al- Ittihad, iar cele două sunt urmate de Al-Hilal, cu 16 puncte.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca