Peste 3.000 de fani polonezi vor fi pe Arena Naţională! Stadionul va fi arhiplin

Peste 3.000 de fani polonezi vor fi pe Arena Naţională! Stadionul va fi arhiplin

Se anunţă un meci incendiar pe Arena Naţională! Peste 50.000 de suporteri sunt aşteptaţi în tribune la meciul dintre România şi Polonia, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

Partida e una extrem de importantă în vederea calificării la turneul final din Rusia. Jucătorii pregătiţi de Adam Nawalka vor fi susţinuţi din tribune de aproximativ 3.000 de fani polonezi. Forţele de ordine au intrat şi ele în alertă în vederea meciului de vineri seară, de la ora 21:45. Peste 1.000 de jandarmi vor acţiona la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor şi pentru prevenirea apariţiei unor incidente violente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică, se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Română.

În cadrul dispozitivului de ordine publică, se vor afla jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, care vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaţionare cu suporterii echipei oaspete. Aceştia vor fi sprijiniţi de şase ofiţeri de poliţie polonezi – specializaţi în gestionarea competiţiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul şi transmiterea principalelor mesaje ale autorităţilor române.

De asemenea, specialişti din cadrul serviciului de prevenire ai Jandarmeriei Capitalei vor împărţi suporterilor polonezi flyere în limba engleză şi poloneză cu principalele recomandări din legislaţia naţională referitoare la desfăşurarea competiţiilor sportive.

10 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca