Pe culmile disperării. ASA împinge Galațiul lui Selymes pe buza prăpastiei (VIDEO) - LOOKPLUS
Pe culmile disperării. ASA împinge Galațiul lui Selymes pe buza prăpastiei (VIDEO)

Pe culmile disperării. ASA împinge Galațiul lui Selymes pe buza prăpastiei (VIDEO)

Oțelul a terminat meciurile din turul campionatului cu o nouă înfrângere, 0-2 cu ASA Târgu Mureș, și termină prima parte a sezonului pe penultimul loc. Gabi Mureșan și Ioan Hora au marcat cele două goluri ale partidei.

Oaspeții și-au anunțat intențiile ofensive încă din minutul 23, când Ousmane N’Doye l-a pus la grea încercare pe veteranul Hotoboc, cu un șut de la 25 de metri. Dacă senegalezul a trecut de puțin pe lângă gol, deschiderea scorului s-a produs chiar în penultimul minut al primei reprize. Henrique a centrat în careu de pe flancul drept, iar ”inamicul public numărul unu” al spectatorilor, Gabi Mureșan a reluat imparabil din apropiere!

Deși presați de rezultatul nefavorabil, gălățenii nu au reușit să pericliteze poarta mureșenilor nici în a doua repriză, astfel că inevitabilul s-a produs. În prelungirile partidei, Hora a luat pe cont propriu o acțiune și a marcat pentru 0-2, iar cele 3 puncte pleacă în Ardeal.

Oțelul încheie turul campionatului cu o nouă înfrângere, a noua din 17 partide. Moldovenii se află la finalul primei părți a sezonului pe penultimul loc, cu doar 12 puncte, în timp ce revelația ASA Târgu Mureș strânge 30 de puncte și urcă pe poziția a 5-a, egalând Astra în clasamentul provizoriu. Ardelenii mai pot fi depășiți doar de cealaltă revelație a campionatului, CS U Craiova, care joacă, tot azi, pe terenul CFR-ului,

7 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca