Papp: „Nu sunt erou. Domnul Iordănescu mi-a spus că voi înscrie” - LOOKPLUS
Papp: „Nu sunt erou. Domnul Iordănescu mi-a spus că voi înscrie”

Papp: „Nu sunt erou. Domnul Iordănescu mi-a spus că voi înscrie”

Paul Papp, marcator al ambelor goluri în victoria cu Irlanda de Nord, spune că ziua în care a început fotbalul rămâne cea mai frumoasă pentru el, deși a făcut fericiți milioane de români cu prestația sa împotriva nord-irlandezilor.

Lui Papp i s-a prevestit înainte de meci că va înscrie. Mai mult, i s-a spus că o va face de la colțul lung, ceea ce s-a și întâmplat la cea de-a doua reușită. Tocmai Anghel Iordănescu a fost autorul premoniției.

„Nu sunt eu un erou, toată echipa a făcut un joc bun. Am arătat că România are echipă de valoare. Am avut răbdare şi chiar la pauză am vorbit că trebuie să fim echilibraţi. Ambele goluri au fost frumoase şi mă bucur mult că am înscris. Domnul Iordănescu mi-a spus înainte de meci că voi înscrie de la colţul lung. Fotbalul mi-a dat cele mai mari bucurii, mi-a dat totul până acum, ziua în care m-am apucat de fotbal este cea mai frumoasă pentru mine, nu aceasta. Este bine că suntem pe locul 1. Avem o echipă de valoare, cu jucători maturi şi cred că am luat o opţiune serioasă pentru calificare”, a spus Paul Papp, la TVR.

15 noiembrie 2014

Un comentariu To “Papp: „Nu sunt erou. Domnul Iordănescu mi-a spus că voi înscrie””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca