Olăroiu are probleme grave în Emirate. Rădoi, mărul discordiei - LOOKPLUS
Olăroiu are probleme grave în Emirate. Rădoi, mărul discordiei

Olăroiu are probleme grave în Emirate. Rădoi, mărul discordiei

Cosmin Olăroiu este criticat dur în mass-media din Orientul Mijlociu. Tehnicianul român a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Pregătirea înlăturării de la echipă a lui Hugo Viana este motivul.

Olăroiu a fost mereu apreciat în țările arabe pentru rezultate, dar au început să apară și contestatari ai muncii sale. Faptul că l-a transferat pe Mirel Rădoi la Al Ahli este considerat a fi primul pas al înlăturării lui Hugo Viana. Portughezul, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei și jucător ales în echipa campionatului stagiunii trecute, ar putea fi dat afară.

Mijlocașul ar putea fi înlăturat din cauza numărului limită de fotbaliști străini impus de regulamentul din competiția din Emiratele Arabe Unite, iar acest lucru a atras critici dure la adresa lui „Oli”. „Rădoi e un mijlocaș bun, tehnic, dar a jucat puțin în ultimul sezon și nu are o condiție fizică foarte bună. Viana a fost ales în echipa campionatului trecut și ar fi o mare greșeală să se renunțe la el”, au scris arabii.

16 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca