Ogăraru a dat vina pe jucători: ”Nu au înțeles nimic din lupta cu viața a lui Neșu. Azi nu au fost pe teren” - LOOKPLUS
Ogăraru a dat vina pe jucători: ”Nu au înțeles nimic din lupta cu viața a lui Neșu. Azi nu au fost pe teren”

Ogăraru a dat vina pe jucători: ”Nu au înțeles nimic din lupta cu viața a lui Neșu. Azi nu au fost pe teren”

George Ogăraru a fost foarte dur cu elevii săi la finalul partidei pierdute cu CS U Craiova. I-a criticat pe toți fotbaliștii și a spus despre ei că nu au respectat nimic din ce le-a transmis și au făcut greșeli de începători.

„Sunt supărat şi nu înţeleg ce s-a întâmplat în această seară. Jucătorii nu au respectat lucruri elementare precum marcajul în careu, jocul simplu, urmărirea pe mingea a doua. Toate indicaţiile simple de fotbalist au fost ignorate. Etapa trecută măcar au luptat, dar în această seară nu ştiu unde au fost jucătorii, deoarece pe teren nu au fost”, a declarat Ogăraru, la microfonul Look TV.

Antrenor de numai două etape pe Cluj Arena, fostul internațional a invocat prezența lui Mihai Neșu la vestiare, care în opinia sa nu i-a motivat deloc pe jucătorii săi. „Scorul de 2-0 este unul indulgent pentru cum a arătat echipa în această seară. Cred că era important pentru echipă şi pentru club să avem un rezultat bun. Prezenţa lui Mihai trebuia să îi motiveze şi mai mult. A fost la cabine şi am încercat să le transmitem din lupta lui cu viaţa, dar nu înţeles nimic”, a mai spus Ogăraru.

Ogăraru știe că meciul cu CFR Cluj, de etapa viitoare, poate fi decisiv pentru soarta sa. ”Este normal ca suporterii să strige demisia după ce au văzut un astfel de joc. Am auzit scandările şi dacă nu jucăm altfel cu CFR, nu e bine pentru nimeni. O să am o discuție serioasă cu jucătorii în zilele următoare”, a declarat George Ogăraru, antrenorul Universităţii Cluj.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca