Obiectiv de final de an. Gâlcă: „Sper să mărim diferenţa de şapte puncte în ultima etapă” - LOOKPLUS
Obiectiv de final de an. Gâlcă: „Sper să mărim diferenţa de şapte puncte în ultima etapă”

Obiectiv de final de an. Gâlcă: „Sper să mărim diferenţa de şapte puncte în ultima etapă”

Steaua s-a impus la Botoşani cu 2-0, după o „dublă” reuşită de Andrei Prepeliţă. Mijlocaşul Stelei a fost felicitat de Costel Gâlcă, iar tehnicianul campioanei le-a trasat obiectiv elevilor săi pentru ultima etapă.

„Am dominat startul meciului, dar în a doua parte ei au jucat bine, au urcat foarte sus şi au încercat să ne prindă pe contraatac. FC Botoşani a jucat cu mare intensitate şi este o echipă bună şi foarte agresivă. Cele trei puncte pe care le-am obţinut ne dau linişte pentru următoarea perioadă”, a declarat Costel Gâlcă, la Look TV.

Tehnicianul campioanei l-a felicitat pe Prepeliţă, autorul „dublei” care a asigurat victoria Stelei. „Prepeliţă este un jucător constant, care a avut un nivel bun la fiecare meci. Astăzi a dat şi două goluri şi merită felicitări. Ne-a făcut fericit că a adus victoria. Ne-am distanţat la şapte puncte şi sper să se mărească diferenţa şi la ultima etapă, dar nu vom avea un meci uşor, deoarece toate echipele joacă 120% împotriva noastră”, a mai afirmat Gâlcă.

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre revenirea lui Rusescu, dar şi despre accidentarea lui Keşeru. „Am vrut să îl introduc să simtă că este fotbalist. Obiectivul meu este să-l am la dispoziţie la meciul cu Dinamo Kiev. Trebuie să intre treptat în teren, să refacă relaţiile de joc cu colegii. Keşeru cred că s-a lovit la genunchi foarte puternic cu un adversar. Cred şi sper că nu este ceva grav”, a conchis Costel Gâlcă.

1 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca