O fostă glorie a Craiovei îl urechează pe Prepeliță: ”A jucat la o Universitatea la care nu avea de ce să se laude” - LOOKPLUS
O fostă glorie a Craiovei îl urechează pe Prepeliță: ”A jucat la o Universitatea la care nu avea de ce să se laude”

O fostă glorie a Craiovei îl urechează pe Prepeliță: ”A jucat la o Universitatea la care nu avea de ce să se laude”

Sorin Cârțu nu-l menajează pe Andrei Prepeliță, după ce acesta a ”înțepat” actuala echipă a Craiovei.

Mijlocașul Stelei a făcut zilele trecute aluzie la faptul că CS U nu ar fi adevărata urmașă a Științei, iar afirmațiile sale nu au rămas nepenalizate. Din cealaltă tabără, însuși antrenorul Sorin Cârțu a venit cu o replică tăioasă pentru olteanul care evoluează la Steaua.

”N-am înțeles de ce a atacat Prepeliță identitatea Craiovei, n-ar fi trebuit să o facă. El a fost la o Universitate la care nu prea avea de ce să se laude că a jucat. Ei se băteau la retrogradare cu echipa aceea. Poate noi am putea să ne mândrim că am jucat la Universitatea Craiova, cei care am jucat în cupele europene și am obținut trofee”, a spus Cârțu, la Fanatik Show, în direct pe Look TV.

Acesta a vorbit și despre meciul cu Steaua, din sferturile Cupei României. Cârțu este convins că echipa sa poate da lovitura, chiar dacă admite că bucureștenii pornesc cu prima șansă. ”E interes mare în Craiova pentru meciul cu Steaua, stadionul va fi sold-out, așa se spune. Craiova duce dorul de un meci de tipul ăsta. E bine că fotbalul din Craiova să fie din nou conectat la astfel de evenimente. Steaua e cea mai bună echipă, asta e clar, dar noi credem în șansele noastre. Ar fi ceva perfect pentru istoria acestui stadion să batem Steaua. Drumul spre Europa e încă lung, noi am căutat puncte pentru a ne crea un confort pentru iarnă. Primul obiectiv a fost să evităm retrogradarea. Și chiar ne mai trebuie pentru asta“, a mai afirmat Cârțu.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și Steaua contează pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei și se va disputa mâine, de la ora 20.30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

3 decembrie 2014

Un comentariu To “O fostă glorie a Craiovei îl urechează pe Prepeliță: ”A jucat la o Universitatea la care nu avea de ce să se laude””

  1. Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mihaelamonica74@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca