Niculescu: „E cea mai mare victorie a carierei mele. Vreau cu Steaua” - LOOKPLUS
Niculescu: „E cea mai mare victorie a carierei mele. Vreau cu Steaua”

Niculescu: „E cea mai mare victorie a carierei mele. Vreau cu Steaua”

Claudiu Niculescu, antrenorul lui CS Mioveni, care a reușit să elimine din Cupa României atât Astra, cât și Dinamo, își dorește ca echipa sa să întâlnească Steaua în sferturile competiției.

Claudiu Niculescu este un antrenor fericit. După Astra, a venit și rândul lui Dinamo să fie eliminată de formația de ligă secundă. „De asta antrenez, ca să câștig toate meciurile, dacă s-ar putea. Mi-am dorit foarte mult, în primul rând pentru băieți, pentru că știu cum e în România. Dacă nu băteam, toți ar fi spus că a fost o întâmplare cu Astra. Iată că n-a fost așa, acești băieți chiar au calitate. Sunt fericit, îmi găsesc greu cuvintele. Au fost emoții mari, mai ales în prelungiri, când au pus presiune mare pe noi”, a declarat Claudiu Niculescu.

Deși spune că a obținut cea mai importantă victorie a carierei, Niculescu și-a exprimat regretul pentru prietenul său, Flavius Stoican, pe care ar mai vrea să-l întâlnească și în prima ligă. „Îmi pare rău pentru Flavius, pentru că e prietenul meu și așa va rămâne întotdeauna. Și-a demonstrat calitățile, de un an face o treabă excelentă la Dinamo și poate ne vom mai întâlni ca adversari, în Liga I. Mi-aș dori să joc cu Steaua, bineînțeles, pentru că e cea mai bună echipă din campionat, alături de Petrolul. Dacă e să cădem, să cădem de pe un cal frumos. Am sufletul îndoit, dar cu siguranță este cea mai importantă victorie din cariera mea de antrenor”, a mai spus antrenorul lui CS Mioveni.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca