Mulțescu rămâne la Petrolul: „Nu plec pe 20.000 de dolari în Emirate” - LOOKPLUS
Mulțescu rămâne la Petrolul: „Nu plec pe 20.000 de dolari în Emirate”

Mulțescu rămâne la Petrolul: „Nu plec pe 20.000 de dolari în Emirate”

Gheorghe Mulțescu va rămâne la Petrolul Ploiești. Dezvăluirea îi aparține chiar lui. Tehnicianul a negat că ar urma să fie înlocuit cu Claudiu Niculescu și a spus că tocmai a refuzat și oferta pe care a avut-o din Emiratele Arabe Unite.

Gigi Mulțescu dezvăluise într-o conferință de presă că are o ofertă din țările arabe, pe care s-ar putea s-o accepte. Apoi s-a vehiculat varianta că ar pleca la Dinamo, iar în locul său ar urma să fie instalat Claudiu Niculescu, antrenor care face adevărate minuni la Mioveni, cel puțin în Cupa României.

„Eu pe 20.000 de dolari nu mă duc în Emirate. Ori iau niște bani frumoși, ori nu plec. Aici am mai mult decât jumătate din această sumă, dar am niște obiective, se întâmplă lucruri interesante. Bani se găsesc și la Petrolul. Noi trebuie să ne rezolvăm problemele în iarnă. Nu plec de la Petrolul, în ultimele zile am fost transferat de presă pe la tot felul de echipe. Nu-l înlocuiesc pe Stoican la Dinamo”, a declarat Gigi Mulțescu la Fanatik Show, pe Look TV.

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca