Mircea Lucescu: „Le-am purtat noroc băieților. Merită felicitări cu toții” - LOOKPLUS
Mircea Lucescu: „Le-am purtat noroc băieților. Merită felicitări cu toții”

Mircea Lucescu: „Le-am purtat noroc băieților. Merită felicitări cu toții”

Mircea Lucescu a fost extrem de încântat de victoria obținută de România aseară, cu Irlanda de Nord. Reputatul tehnician spune că spiritul de grup și potențialul net superior față de adversari au făcut diferența.

Mircea Lucescu a fost aproape de „tricolori” în toată perioada premergătoare meciului cu nord-irlandezii. După redebutul lui Iordănescu pe banca tehnică, „Il Luce” a tras primele concluzii.

„Am remarcat ceea ce cred că toată lumea știe, o echipă ofensivă, s-a văzut și la cele două goluri. Centrare Raț și a marcat Papp, asta înseamnă că spiritul echipei a fost excelent. Nu știu cum s-a desfășurat meciul, asta o să aflu, dar sunt foarte mulțumit de rezultat. De fapt, eram încrezător. Văzusem și meciurile Irlandei de Nord de până acum, dar și ale noastre, și mi-am dat seama că avem un potențial superior”, a spus acesta la Fotbal Look, pe Look TV.

Mircea Lucescu a fost talismanul „tricolorilor”, care l-au răzbunat după aproape trei decenii. În 1985, când era selecționerul României, nord-irlandezii ne-au învins de două ori și am ratat calificarea la Campionatul Mondial din Mexic 1986.

„Am fost în cantonamentul băieților înaintea partidei, să zicem că le-am purtat noroc. Este victoria băieților, victoria antrenorilor, a lui Puiu Iordănescu și mă bucur pentru ei că au luat un avans important pentru calificare. Încă nu l-am felicitat pe Iordănescu, vom avea timp. Această echipă are un potențial superior, cum nici componenții ei nu credeau și cred că avem prima șansă la calificare”, a conchis Lucescu.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca