Mesaj pentru campioni din partea lui Cârțu: "Nu poți să te plângi de presiune când ești la Steaua!" - LOOKPLUS
Mesaj pentru campioni din partea lui Cârțu: „Nu poți să te plângi de presiune când ești la Steaua!”

Mesaj pentru campioni din partea lui Cârțu: „Nu poți să te plângi de presiune când ești la Steaua!”

Sorin Cârțu nu crede că noul stadion din Craiova nu se va mai construi după ce primarul Olguța Vasilescu a lăsat să se înțeleagă că eșecul lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale ar putea stopa proiectul fanion al orașului. Antrenorul Craiovei a transmis un mesaj și Stelei.

„Așteptăm să se demoleze stadionul. Nu cred că doamna primar își va retrage cuvântul. Ce contează cine e președinte? Craiova are o istorie, când eram eu la Craiova erau 10-12 Sânmărteni”, a declarat Cârțu la Fanatik Show, pe Look TV.

Antrenorul Craiovei a mărturisit că ar fi interesat să-l transfere pe Andrei Prepeliță, de la Steaua: „Prepeliță e un jucător interesant, e un copil de-al meu, îl știu destul de bine, nu l-am promovat eu, dar după ce a fost promovat de Ion Moldovan la Pitești am venit și eu și l-am cultivat tot timpul. Craiova ar avea nevoie de el, dar eu știu că el vrea să plece afară, are o vârstă și se gândește și el la viitor și la bani”.

„Sorinaccio” crede că oficialii și jucătorii Stelei trebuie să fie obișnuiți cu presiunea. „Dacă ești valoare sau jucător la Steaua joci în orice meci, altfel n-are rost să faci parte din echipa Stelei. Antrenorii la fel, spun că e presiune la Steaua sau Dinamo. De aia ești la Steaua, să fie presiune! Trebuie să accepte toți la echipe mari presiunea, nu poți avea viață ușoară”, a încheiat tehnicianul.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca