Membrii trupei Snap, înnebuniți după Florin Salam și Guță (VIDEO) - LOOKPLUS
Membrii trupei Snap, înnebuniți după Florin Salam și Guță (VIDEO)

Membrii trupei Snap, înnebuniți după Florin Salam și Guță (VIDEO)

Când spunem Snap, ne gândim imediat la hiturile anilor ’90. Ceea ce nu știți însă despre cei doi cântăreți americani este că sunt înnebuniți după manele.

Membrii faimoasei trupe au recunoscut într-un interviu acordat colegilor noștri de la „Celebrity”, că ascultă piesele lui Guță și Florin Salam.

Cei de la Snap sunt pur și simplu îndrăgostiți de manele. Le ascultă ori de câte ori au ocazia și adoră să danseze pe ritmurile de petrecere.

Și chiar dacă mulți ar spune că manelele nu merg prea bine cu genul electro dance, cei doi artiști susțin că stilurile se îmbină perfect. Membrii Snap le-au mărturisit colegilor de la „Celebrity” că au început să asculte muzică balcanică pentru că au mai mulți prieteni de etnie romă, dar și datorită uneia dintre menajerele lor.

„Am întâlnit o femeie care nu vorbește foarte mult engleză, iar eu nu vorbesc română, dar am reușit să comunicăm și mi-a spus că a fost 14 ani în închisoare în locul fiului ei. Ea este ca o mamă pentru mine, ea are grijă de mine, are grijă de casa mea, are grijă de tot. Are și chei de la casa mea cam de 7 ani. Ea și prietenii ei îmi spun de Guță și Salam”, a mărturisit Thea Austin.

Și când vine vorba de artiștii preferați din România, cei de la Snap optează tot pentru regii manelelor.

Trupa Snap a intrat în istorie cu piesa „The Power”, care fost inclusă în Cartea Recordurilor pentru cea mai bine vândută melodie a tuturor timpurilor.

Sursa foto: www.newsme.ro

26 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca