Meciul cu Astra îi dă frisoane lui ”SMURD”. Ce îl preocupă pe Mulțescu - LOOKPLUS
Meciul cu Astra îi dă frisoane lui ”SMURD”. Ce îl preocupă pe Mulțescu

Meciul cu Astra îi dă frisoane lui ”SMURD”. Ce îl preocupă pe Mulțescu

Gigi Mulțescu are unele rezerve față de arbitraj, înaintea derby-ului cu Astra, și invocă problemele de la meciul cu Ceahlăul, când, spune acesta, ploieștenilor le-a fost refuzat un penalty clar.

Tehnicianul ”lupilor” consideră că giurgiuvenii au un mic avantaj, datorită faptului că vor evolua pe teren propriu, însă subliniază că în acest joc nu există o favorită certă. ”SMURD” știe și care ar fi scorul ideal în această confruntare. Gigi Mulțescu și-a propus ca Petrolul să joace la fel ca Celtic și să câștige cu 2-1 în fața celor de la Astra, așa cum au făcut-o scoțienii în Europa League.

”Urmează Astra-Petrolul și nu cred că trebuie să mai spun altceva. Este un joc foarte important, de 6 puncte, având în vedere că se întâlnesc două contracandidate la primele locuri. Argumentele noastre pentru a câștiga sunt creșterea avută de la meci la meci, buna organizare a jocului și forța ofensivă. Nu există o favorită, va fi un joc echilibrat, însă principala mea preocupare este să-l câștig. Aș vrea să batem cu scorul cu care a pierdut Astra la Glasgow”, a spus Mulțescu.

”Haita” are și unele probleme de lot înaintea partidei de la Giurgiu. Astfel, Jean-Alain Fanchone este indisponibil, iar prezența lui Soni Mustivar este incertă, din cauză că acesta nu este refăcut 100%. În schimb, prahovenii speră să-l aibă la dispoziție pe Victoraș Astafei, care a suferit o contuzie la piciorul drept și se află sub tratament.

Derby-ul Astra – Petrolul se va disputa luni, de la ora 21.00, la Giurgiu. Meciul contează pentru etapa a 12-a a Ligii I și va fi transmis în direct de postul de televiziune Look TV.

25 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca