Meci mare între Chiajna şi FC Botoşani. Şase goluri, două penalty-uri şi un roşu - LOOKPLUS
Meci mare între Chiajna şi FC Botoşani. Şase goluri, două penalty-uri şi un roşu

Meci mare între Chiajna şi FC Botoşani. Şase goluri, două penalty-uri şi un roşu

Concordia Chiajna şi FC Botoşani au remizat, scor 3-3, într-o partidă din etapa a 8-a a Ligii I. Deşi a condus de două ori, trupa lui Marius Şumudică a trebuit să se mulţumească cu doar cu un punct.

Nici nu a început bine partida de la Chiajna şi gazdele au reuşit să înscrie. Florin Purece a speculat o nesincronizare în apărarea moldovenilor. Decarul gazdelor l-a executat pe Curileac din apropiere. Purece a primit răspunsul de la celălalt decar de pe teren. Vaşvari a egalat în minutul 23, după ce a transformat penalty-ul obţinut de Martinus. Doar două minute a durat egalitatea, deoarece Maftei a reuşit să readucă gazdele în avantaj. Fundaşul a scăpat de marcaj, a împins mingea în poartă din apropiere şi a stabilit scorul pauzei.

Moldovenii nu s-au dat bătuţi şi cum au ieşit de la cabine au izbutut să egaleze pentru a doua oară. Fundaşii Concordiei l-au scăpat din marcaj pe Fulop, care a înscris cu toată opoziţia lui Râmniceanu. Peste doar 12 minute, trupa lui Balauru a dat lovitura prin acelaşi Fulop. Atacantul moldovenilor a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, iar FC Botoşani a trecut la conducere pentru prima dată. Oaspeţii nu au apucat să se bucure prea mult. În minutul 72, trupa lui Şumudică a egalat prin Boldrin. Mijlocaşul Concordiei a transformat un penalty dictat de Marius Avram, după un fault asupra lui Florea.

20 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca