Meci dramatic la Mureş! Pecanha, şah-mat la „Rege”!

Meci dramatic la Mureş! Pecanha, şah-mat la „Rege”!

ASA Târgu Mureş a obţinut un punct nesperat în faţa Viitorului, după o gafă incredibilă a lui Pecanha!

Prima şansă de gol a aparţinut oaspeţilor. Servit excelent de Ianis Hagi, Chiţu a ratat incredibil din doar câţiva metri, trimiţând peste poartă (‘4). Replica mureşenilor a venit rapid, prin Ciolacu, al cărui şut din interiorul careului a trecut puţin alături (‘7). Din servant, Ianis Hagi putea deschide scorul în minutul 17, dar a tras slab dintr-o poziţie ideală!

La cealaltă poartă, Jazvic a şutat lamentabil de la 18 metri, după o fază cursivă a gazdelor (’26). Ultima ocazie a reprizei a venit din gheata lui Răzvan Marin, care a executat periculos o lovitură liberă, dar nu îndeajuns pentru a-l învinge pe Stăncioiu (’34).

Începutul actului secund a fost unul de coşmar pentru ardeleni. Jazvic a văzut al doilea galben, după un fault comis asupra lui Ganea, şi a fost eliminat (’49). Deşi jucau în inferioritate numerică, mureşenii puteau da lovitura în minutul 60, când Buş a fost blocat în ultimul moment de Hodorogea! Cei care au înscris au fost elevii lui Gică Hagi. De Lucas a prins un şut de zile mari, de la marginea careului de 16 metri (’65)! Spaniolul a trimis cu stângul direct la vinclu!

Chiar şi aşa, ASA nu a renunţat la luptă. Brandan a fost aproape de egalare, dar Pecanha a reuşit să respingă în corner, cu un ultim efort (’71). Goalkeeper-ul Viitorului s-a făcut însă de râs pe finalul meciului, când a scăpat printre mâini mingea şutată de la peste 20 de metri de Ţucudean (’87). Meciul s-a terminat 1-1, spre disperarea lui Hagi.

31 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca