Marica a dat cărţile pe faţă. Ce zice despre plecarea de la Steaua

Marica a dat cărţile pe faţă. Ce zice despre plecarea de la Steaua

Ciprian Marica a anunţat că este apt de joc începând cu meciul dintre Steaua şi Pandurii, din etapa viitoare. Atacantul a ţinut să comenteze şi zvonurile care-l dau ca şi plecat de la campioana României.

„Dragi prieteni, se vorbeşte din nou în media despre mine în necunoştinţă de cauză, aşa că am să clarific lucrurile aici, pentru voi. Aşa cum a anunţat patronul echipei, nu sunt disponibil pentru fotbal în această perioadă. Nu m-am reaccidentat, aşa cum s-a scris, doar că nu m-am refăcut complet după accidentarea pe care am suferit-o în martie.

Poate că nu a fost o decizie bună să reintru când încă resimţeam dureri, dar mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua. Am făcut din nou un RMN zilele trecute, medicii au constat că nu sunt probleme, dar mi-au recomandat o perioadă de pauză în care să nu fac antrenamente, ci doar exerciţii specifice de recuperare. Sper să revin pe gazon foarte curând şi ce va fi apoi, vom vedea!”, a scris Marica pe contul său de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali anunţa că Marica va pleca de la Steaua la finalul sezonului. „Marica a venit să-l ajutăm şi să ne ajute. Nu poate să ne ajute, pentru că văd că iar are probleme, a simţit ceva în meciul cu Dinamo. Dacă el nu a putut să-şi revină… „, a precizat Becali înaintea meciului cu Viitorul, câştigat de stelişti cu 3-0.

25 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca