Lucian Bute își liniștește fanii: „Meciul cu Eleider Alvarez nu va fi ultimul!”

Lucian Bute își liniștește fanii: „Meciul cu Eleider Alvarez nu va fi ultimul!”

Deși are 36 de ani, Lucian Bute nu vrea să-și agațe-n cui mănușile de box. Pugilistul a anunțat că meciul cu Eleider Alvarez nu va fi ultimul din cariera sa.

Lucian Bute a fost suspendat 6 luni, după ce a fost depistat pozitiv în aprilie 2016 la un control antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack, partidă care s-a încheiat la egalitate. Românul va reveni în ring pe 24 februarie, când va lupta cu columbianul Eleider Alvarez, într-un meci care va avea loc la Quebec. Învingătorul va boxa apoi cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea.

„Alvarez este ambiţios, este normal să fie aşa. Salut curajul său de a-şi pune în joc statutul de aspirant numărul 1 şi palmaresul perfect (21-0). Dar nu el va decide pentru mine momentul retragerii. Vă promit că meciul din 24 februarie, din Quebec, nu va fi ultimul pentru mine”, a precizat Bute în presa din Canada.

Pugilistul român nu se teme de un nou control antidoping, subliniind că este un sportiv curat. „Sunt disponibil 24 de ore din 24 pentru a fi testat. Mă aştept să mi se facă teste înainte de meci. Oricum, ştiu că sunt curat”, a dezvăluit Lucian Bute în Le Journal de Montreal.

Boxerul originar din Galați va avea o misiune dificilă în fața columbianului. Eleider Alvarez este neînvins în 21 de partide la profesionişti, din care zece câştigate prin KO. „Este un meci foarte important pentru mine. Vreau să demonstrez că sunt mai puternic decât Bute. Voi da totul pentru a-i arăta lui Bute că cariera sa este terminată. Momentul său a trecut, a venit timpul meu”, a afirmat pugilistul columbian în vârstă de 32 de ani.

4 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca