Luchin îi avertizează pe "tricolori": "Trebuie să fim atenţi la fazele fixe!" - LOOKPLUS
Luchin îi avertizează pe „tricolori”: „Trebuie să fim atenţi la fazele fixe!”

Luchin îi avertizează pe „tricolori”: „Trebuie să fim atenţi la fazele fixe!”

Srgian Luchin a prefaţat dubla cu Ungaria şi Finlanda. Fundaşul Stelei este convins că „tricolorii” au forţa necesară să obţină maximum de puncte din aceste două jocuri.

Ungaria nu îl sperie pe Srgian Luchin. Fotbalistul campioanei nici nu concepe ca România să nu iasă învingătoare în duelul cu selecţionata pregătită de Pal Dardari. „Este un meci al orgoliilor şi sperăm să ieşim învingători. Am început foarte bine campania, cu o victorie pe terenul unei contracandidate la calificare, ar fi păcat să ne împiedicăm acum, să ne complicăm viaţa. Sper să nu fie incidente în tribune, să suferim după aceea şi să jucăm următoarele partide fără suporteri. Ne aşteptăm să fie o atmosferă frumoasă, care să ne împingă de la spate. Sper ca prin jocul nostru să aducem bucurie românilor”, a declarat Luchin.

„Am încasat multe goluri din faze fixe. Trebuie să fim atenţi”

Jucătorul de 28 de ani a făcut şi o radiografie a ungurilor. Luchin susţine că adversarii „tricolorilor” ar putea pune probleme la fazele fixe, unde România nu stă tocmai bine. În campania trecută, majoritatea golurilor încasate de români au survenit din faze fixe. „Ungaria are jucători masivi, sunt foarte agresivi în dueluri. Noi suntem o echipă mai tehnică, cu fotbalişti mai buni şi sper să ne iasă jocul. Trebuie să-i punem de la început la respect! Sunt convins că ei o să pună accent pe fazele fixe, trebuie să fim atenţi, pentru că noi am încasat multe goluri din faze fixe în campania trecută”, a avertizat stelistul.

Luchin nu se aştepta să fie convocat de Victor Piţurcă. „Sincer să fiu, am rămas puţin surprins, pentru că nu am evoluat în ultimele meciuri la echipa de club. I-am şi spus lui nea Piţi de această convocare, dar mă bucur că m-a chemat, mă simt foarte bine, cu toţii ne simţim bine, sper să câştigăm”, a precizat fotbalistul campioanei.

„Vrem maximum de puncte”

Piţurcă pregăteşte minuţios duelul cu Ungaria. „Cu cât se apropie meciul cu atât devine mai impulsiv, mai atent la detalii, nu-i scapă nimic din vedere şi este şi normal. Vrea ca totul să fie pus la punct, iar la ora jocului să fim concentraţi sută la sută şi să ştim exact ce avem de făcut. S-a vorbit de plecarea lui şi înainte de meciul cu Grecia. Noi, jucătorii, ştim ce avem de făcut pe teren, iar aceste discuţii nu ar trebui să ne afecteze. Sperăm să obţinem maximum de puncte, dar va fi dificil şi în Finlanda, pentru că nu vom avea mult timp la dispoziţie pentru a ne reface după jocul cu Ungaria”, a transmis Luchin.

8 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca