Lucescu jr. recunoaște că Petrolul nu merita să câștige la Târgu Jiu: ”E un punct de care nu suntem fericiți, dar nici supărați” - LOOKPLUS
Lucescu jr. recunoaște că Petrolul nu merita să câștige la Târgu Jiu: ”E un punct de care nu suntem fericiți, dar nici supărați”

Lucescu jr. recunoaște că Petrolul nu merita să câștige la Târgu Jiu: ”E un punct de care nu suntem fericiți, dar nici supărați”

Răzvan Lucescu s-a arătat nemulțumit de atitudinea echipei sale din primele 30 de minute ale meciului cu Pandurii, însă crede că Petrolul nu putea mai mult în condițiile în care a avut câțiva absenți importanți.

Petrolul a smuls o remiză pe terenul celor de la Pandurii, însă Răzvan Lucescu a remarcat apatia echipei sale din primele minute, perioadă în care ”lupii” au și încasat un gol. ”E un teren dificil pentru orice echipă, Pandurii e una dintre echipele fruntașe, chiar dacă a avut un start ceva mai ezitant. Ne așteptam să fie un meci dificil, în condițiile în care aveam și noi problemele noastre, cu jucători accidentați. Am primit un gol foarte repede, foarte ușor și asta se cam repetă. Începem de mult timp meciurile șovăielnic, fără agresivitate. Cred că din punct de vedere al ocaziilor, noi le-am avut pe cele mai mari, iar echipa gazdă a avut cele mai multe situații de gol”, a declarat Lucescu jr. în exclusivitate pentru Look PLUS, la emisiunea Fotbal Look.

Cum explică jocul slab al echipei

Tehnicianul celor de la Petrolul a găsit și o scuză pentru jocul mai puțin convingător prestat de ploieșteni. Absențele unor jucători precum Teixeira, Geraldo și Pecanha au contat enorm, crede Răzvan Lucescu. ”Teixeira este un plus uriaș de valoare, iar Geraldo e jucătorul din spate care dă liniște și siguranță în spate. Mai e și Pecanha, care a lipsit și el azi. E un punct de care nu suntem fericiți, dar de care nu suntem nici supărați. Până la urmă, după aspectul jocului e un rezultat echitabil, pe terenul unei echipe unde e greu să te impui”, a adăugat Lucescu jr.

Pecanha și Geraldo revin cu Steaua

Acesta speră ca derby-ul cu Steaua, programat etapa viitoare, să aducă revirimentul mult așteptat, mai ales că Petrolul îi va putea folosi pe doi dintre marii absenți din această seară, Pecanha și Geraldo. ”Ei vor reveni, dar Teixeira nu. A fost un program dificil până acum, cu CFR, Pandurii, iar acum urmează Steaua. Conjunctura a fost împotriva noastră, începând cu meciul cu Craiova am pierdut jucători importanți. Apoi a fost jocul cu CFR, unde greșelile de arbitraj au făcut ca rezultatul să fie cel care a fost, deci au fost mai mulți factori care au contribuit la ultimele rezultate”, a încheiat Răzvan Lucescu.

15 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca