Lovin: "Steaua arată ca o campioană". Ce spune despre plecarea lui Șumudică - LOOKPLUS
Lovin: „Steaua arată ca o campioană”. Ce spune despre plecarea lui Șumudică

Lovin: „Steaua arată ca o campioană”. Ce spune despre plecarea lui Șumudică

Florin Lovin a purtat ghete speciale la jocul cu Steaua, dar noile încălțări nu i-au purtat noroc. Fotbalistul a comentat și posibila plecare a lui Marius Șumudică de la Chiajna.

„Într-adevăr, ghetele nu mi-au purtat noroc, dar nu acesta era scopul. Am vrut să port aceste ghete pentru că a fost primul meu meci împotriva Stelei de când m-am întors în țară. Stilul lui Colțescu ne-a deranjat puțin, dădea faulturi mult prea ușor. Steaua e cea mai bună echipă din România, dar eu cred că ne-am ridicat la un nivel destul de înalt. Au câștigat meritat. Steaua arată ca o campioană, nu prea are contracandidate de câțiva ani încoace. E singura echipă care are stabilitate din punct de vedere financiar și care își plătește jucătorii foarte bine. Nu văd de ce nu ar câștiga titlul”, a declarat Lovin la Look TV.

„Șumi nu se simte sprijinit”

Fostul stelist l-a urecheat pe Șumudică pentru că a dorit să scoată echipa de pe teren, din cauza injuriilor care i-au fost adresate de către suporterii campioanei României. „Dânsul e un tip mai emoțional, probabil așa a simțit în momentul respectiv. Era un gest necugetat dacă scotea echipa de pe teren. Noi trebuie să jucăm și să câștigăm partidele doar pe teren. Au trecut anii peste mine, înțeleg altfel lucrurile acum. Cred că ar trebui să rămânem împreună până în iarnă, majoritatea jucătorilor au fost aduși de el. Sunt situații și bune, și rele, care trebuie gestionate cu fair-play. Dânsul știe cel mai bine ce vrea. Dacă are o ofertă mai bună, trebuie să se gândească, în primul rând, la familia lui. Probabil că nu se simte sprijinit, mai ales acum când a plecat Narcis Răducan. Am o relație de prietenie cu el, mi-aș dori să rămână”, a subliniat Lovin.

9 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca