LIGA MAGAZIN * Thaer BAWAB, jucătorul etapei a 15-a (VIDEO)

LIGA MAGAZIN * Thaer BAWAB, jucătorul etapei a 15-a (VIDEO)

Emisiunea LIGA MAGAZIN l-a desemnat pe Thaer Bawab cel mai bun fotbalist al etapei a 15-a. Atacantul a contribuit hotărâtor la victoria obţinută de echipa sa, CS U Craiova, împotriva celor de la Rapid Bucureşti.

Mai întâi, iordanianul l-a servit decisiv pe Brandan. Argentinianul şi-a trecut primul numele pe tabelă, la capătul unei faze construite cu măiestrie de olteni. Ţesătura de pase i-a zăpăcit pe rapidişti. Apoi, Bawab a contribuit constant la toate traseele periculoase ale Craiovei, dar a pus cireaşa pe tort în prelungiri, cu un gol de generic. Un dribling şi un lob de o fineţe rarisimă, care i-a băgat total în ceaţă pe fundaşii adverşi, luaţi prin surprindere de talentul excepţional al vârfului de 30 de ani.

Thaer Bawab a avut ocazia să înveţe fotbal la cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalistul este iordanian de origine, dar s-a născut şi a crescut în Spania, o ţară în care au emigrat părinţii jucătorului. Bawab a învăţat abecedarul sportului rege la juniorii lui Real Madrid. Atacantul a evoluat o perioadă chiar și pentru echipa secundă a „galacticilor” şi a avut şansa de a se antrena cu lotul mare, alături de nume uriaşe precum Zidane, Figo sau Raul.

Din lac în puţ, Bawab a făcut trecerea la FC Barcelona. În Catalonia a fost coleg de generaţie cu Sergio Busquets şi Giovanni dos Santos. Tot în Spania, Bawab a absolvit o şcoală de farmacişti pentru care a urmat trei ani de studii. Iordanianul are diplomă de farmacist, iar pe teren manevrează balonul cu o precizie care îi trădează specialitatea.

26 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca