Liga I nu se dezminte. Toacă antrenori pe bandă rulantă - LOOKPLUS
Liga I nu se dezminte. Toacă antrenori pe bandă rulantă

Liga I nu se dezminte. Toacă antrenori pe bandă rulantă

Sezonul 2014-2015 al Ligii I este unul nebun. Acţiunea s-a mutat din teren pe băncile tehnice, unde zece antrenori au fost schimbaţi de la începutul campionatului.

Etapa a noua din Liga I a adus două demiteri care au urcat numărul total de antrenori schimbaţi la zece. Ionel Ganea şi Adrian Falub sunt ultimii care au întregit lista.

Cifra poate să crească în scurt timp. Marian Rada a preluat Rapidul, dar situaţia în care se află giuleştenii, nu îi garantează „salvatorului” un mandat de lungă durată.

Iată lista antrenorilor demişi în acest sezon: Marin Barbu de la Ceahlăul Piatra Neamţ (etapa 2), Cornel Ţălnar de la FC Braşov (etapa 3), Bogdan Stelea de la Viitorul Voluntari (etapa 4), Mihai Teja de la Universitatea Cluj şi Marius Lăcătuş de la CSMS Iaşi (etapa 5), Ionel Gane de la CSU Craiova (etapa 6), Michael Weiss de la Oţelul Galaţi şi Răzvan Lucescu de la Petrolul (etapa 7), Ionel Ganea de la Rapid şi Adrian Falub de la ASA Târgu Mureş (etapa 9). De menţionat este faptul că şi Bogdan Vintilă a stat pe banca Viitorului timp de trei etape, între rundele patru şi şase. Cu toate acestea, el nu a fost demis, deoarece înţelegerea iniţială cu echipa lui Hagi a fost valabilă doar pentru o scurtă perioadă.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca