La ce fotbal se uită Iordănescu? Declarații halucinante

La ce fotbal se uită Iordănescu? Declarații halucinante

Selecționerul Anghel Iordănescu are un mod aparte de a vedea lucrurile. Tata Puiu a explicat de ce nu l-a convocat pe Alibec la națională și de ce a insistat să-l aibă pe Ropotan sub comanda sa în dubla cu Lituania și Spania.

Mai mult, cel mai în formă jucător din Liga 1, Nicușor Stanciu, poate pierde EURO 2016, pentru că Iordănescu nu este „impresionat” de performanțele mijlocașului de la Steaua.

Anghel Iordănescu, despre neconvocarea lui Alibec, pentru că e prea gras: „”Eu am adus cei mai buni atacanți din străinătate, mi-e frică să nu facem inflație de atacanți în lot. În ceea ce îl privește pe Alibec, sunt și considerente de ordin tehnico-tactic, dar nu le voi dezvălui. Îl aștept pe Alibec să dea jos 3 kilograme și să aibă un volum mai mare de joc”.

Tata Puiu, despre convocarea lui Adi Ropotan, cu toate că nu e un jucător care să „dea 100%”: „La națională am nevoie de jucători care să alerge, să recupereze. Nu știu dacă Ropotan face 100% asta, vreau ca Hoban și Pintilii să participe la faza de construcție, acolo unde Ropotan suferă. Având în vedere că Prepeliță nu joacă, am fost nevoit să-l chem pe Ropotan”.

Despre șansele ca Maxim, Budescu, Chipciu și Stanciu să piardă EURO 2016, din cauza faptului că nu „impresionează”: „Pe Maxim sunt foarte supărat, i-am spus și lui, se mulțumește cu foarte puțin. E rezervă la Stuttgart și crede că vine la națională oricum. E în mare pericol să piardă EURO. Pe Budescu e greu să-l urmărim, a fost decizia lui de a pleca în China. E greu să vină la națională din liga a doua din China. Nicușor Stanciu nu m-a impresionat, el doar își face datoria”.

21 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca