Keșeru: „Nu am nimic de demonstrat. Îi mulțumesc lui nea Puiu” - LOOKPLUS
Keșeru: „Nu am nimic de demonstrat. Îi mulțumesc lui nea Puiu”

Keșeru: „Nu am nimic de demonstrat. Îi mulțumesc lui nea Puiu”

Sursa Foto: onlinesport.ro

Claudiu Keșeru este pe val atât la Steaua, cât și la echipa națională. Atacantul marchează pe bandă rulantă și este cel mai prolific fotbalist român al anului. Spune că le mulțumește colegilor de la Steaua și lui Anghel Iordănescu, pentru încrederea acordată.

Claudiu Keșeru traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. 21 de goluri marcate în toate competițiile din sezonul 2014-2015 reprezintă o carte de vizită excelentă pentru a atrage atenția marilor echipe. „Dubla” cu Danemarca a fost „cireașa” de pe tortul pe care Keșeru îl merită cu prisosință. „Îmi doresc să-mi fac treaba cât mai bine. Eu nu am nimic de demonstrat nimănui, vreau doar să fiu în formă și să înscriu cât mai multe goluri decisive. Trebuie să le mulțumesc colegilor de la Steaua, care m-au pus în valoare de atâtea ori, staff-ului tehnic al echipei de club și apoi lui nea Puiu. El a fost cel care mi-a dat ocazia să joc în echipa națională”, a declarat atacantul.

Keșeru știe de ce marchează și sub „tricolor”: „Cred că stilul de joc de la națională se aseamănă cu ce facem noi la Steaua. Așa se explică. Eu mă simt cu atât mai bine, cu cât sunt mai aproape de poartă”. În vârstă de 27 de ani, Keșeru a înscris în acest sezon 12 goluri în Liga I, 5 în competițiile europene, două în Cupa Ligii Adeplasat și două pentru echipa națională.

19 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca