Keşeru e în al 9-lea cer după gol: „Parcă eram în altă lume” - LOOKPLUS
Keşeru e în al 9-lea cer după gol: „Parcă eram în altă lume”

Keşeru e în al 9-lea cer după gol: „Parcă eram în altă lume”

Claudiu Keşeru a ajuns la cota 13 goluri în actuala ediţie a Ligii I. Reuşita din poarta celor de la Dinamo l-a făcut foarte fericit. A mărturişit că îşi dorea foarte mult să înscrie.

„Nu joc cu gândul să impresionez pe cineva. A fost prea frumos meciul pentru a avea astfel de gânduri. Îmi doream foarte mult să batem şi să înscriu. Este o senzaţie extraordiară. Parcă eram în altă lume când am mers la suporteri. Mă simt împlinit”, a declarat Keşeru, la Look TV.

Atacantul Stelei a dezvăluit şi motivul pentru care Sânmărtean a părut supărat în momentul schimbării. „E normal să fie supărat. Dacă ar ieşi împăcat ar însemna că şi-a pierdut determinarea şi nu e cazul. Are o poftă incredibilă de joc şi o demonstrează în fiecare zi”, a afirmat Keşeru.

Fundaşii au crescut în ochii lui Keşeru după ce au reuşit să marcheze două goluri. „Lumea a venit în număr mare la stadion şi a fost o atmosferă senzaţională. Asta ne face sa ne simţim fotbalişti. Este important că atunci când atacanţii sunt blocaţi, când nouă ne sunt blocate culoarele să apară sus fundaşii”, a conchis golgheterul Ligii I.

31 octombrie 2014

4 comentarii la acest articol To “Keşeru e în al 9-lea cer după gol: „Parcă eram în altă lume””

  1. asta e si oaie si bozzgor. 2 in 1 tot ce poate fi mai rau. ca in bancul ala: ce poate fi mai rau decat un bozgor? si raspunsul e: un bozgor oier

  2. Nici un bozgor nu are prenumele Claudiu de la Claudiius. In Ardeal copii romani erau botezati cu prenume latinesti ca sa nu poata fi maghiarizate. Numele de familie se putea maghiariza mai usor, la fel si prenumele crestine ca, Vasile,-Lajos, Ion- Ianos etc Dar pt prenume precum Adrian, Claudiu, Flaviu, etc era imposibil pt ca li se fractura limba in gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca