Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Ce spune despre demisie şi despre problemele financiare de la CFR! (VIDEO) - LOOKPLUS
Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Ce spune despre demisie şi despre problemele financiare de la CFR! (VIDEO)

Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Ce spune despre demisie şi despre problemele financiare de la CFR! (VIDEO)

Iuliu Mureşan a dat cărţile pe faţă la emisiunea Fotbal Look, pe Look TV. Preşedintele CFR-ului a negat zvonurile care îl dădeau ca şi plecat de la gruparea din Gruia şi a dat asigurări că problemele financiare de la echipă se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Despre demisia de la CFR:

„Nu, nu este adevărat că am demisionat! Mulţi şi-ar fi dorit asta, s-ar fi bucurat. Chiar m-am amuzat pe subiectul ăsta. De numele meu şi al lui Arpi se leagă performanţele CFR-ului. Am primit mesaje şi telefoane de la zeci de oameni, printre care Tony sau Cadu. I-am asigurat pe băieţi că nu îi voi lăsa la greu, după 13 ani petrecuţi la această echipă”.

Despre situaţia financiară de la echipă:

„Eu am încercat să reduc cheltuielile clubului, după plecarea lui Arpi. Totul a fost făcut fără să periclităm pregătirea şi performanţa echipei. Situaţia se acutizează când nu mai ai bani de salarii. Asta e situaţia reală cu care ne confruntăm. Săptămâna viitoare, sper să se rezolve tot şi să avem noi acţionari. Nu e un secret, sunt cei de la Energobit. Vom putea să plătim salariile”.

Despre victoria de la Botoşani:

„Jucători cu aşa caracter nu am mai avut de 13-14 ani. Atât ei, cât şi Miriuţă, au luptat pentru acest club, în ciuda problemelor. Nu aveam cum să îi las baltă şi să plec. Asta e situaţia mea şi o accept”.

Despre nemulţumirile lui Vasile Miriuţă:

„Declaraţiile lui Miriuţă au fost nefericite, a greşit. Am discutat cu el, bărbăteşte, a înţeles că nu trebuia să facă aceste declaraţii. Şi-a cerut scuze”.

8 noiembrie 2014

3 comentarii la acest articol To “Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Ce spune despre demisie şi despre problemele financiare de la CFR! (VIDEO)”

  1. Care tăcere nefericiţilor ? Că atâta vânzoleală, declaraţii de tot felul ,comentarii de la pricepuţi şi nepricepuţi cum este la CFR şi legat de CFR în ultimul timp, n-au fost nici când au luat Campionatul, Cupa României şi Supercupa .

    • lasat-i pe cei cu probleme sa mearga la medic (veterinar) fac aici referire la p……i.nu pot accepta realitatea care este foarte dureroasa pt.ei.lasati sa macane in continuare,asa mai scapa si ei de frustrare.ei au un mare patron……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca