Ionuţ Chirilă, contestat de fani: "Să plece!". Jucătorii Iaşiului, luaţi şi ei în colimator de galerie (VIDEO) - LOOKPLUS
Ionuţ Chirilă, contestat de fani: „Să plece!”. Jucătorii Iaşiului, luaţi şi ei în colimator de galerie (VIDEO)

Ionuţ Chirilă, contestat de fani: „Să plece!”. Jucătorii Iaşiului, luaţi şi ei în colimator de galerie (VIDEO)

Fanii Iaşiului nu mai au răbdare cu antrenorul Ionuţ Chirilă. Lipsa de rezultate a echipei este motivul principal pentru care antrenorul este contestat. De asemenea, atitudinea tehnicianului faţă de galerie i-a determinat pe fani să transmită un mesaj radical preşedintelui Florin Prunea: „Nu îl mai vrem pe Chirilă la Iaşi! Să plece!”.

Ionuţ Chirilă a lipsit astăzi de la întâlnirea cu suporterii, din motive personale. La discuţia cu fanii a participat preşedintele Florin Prunea, care a încercat să calmeze, pentru moment, situaţia. Fanii au fost afectaţi şi de declaraţia lui Chirilă, de la finalul meciului cu Chiajna. Atunci, antrenorul i-a numit pe suporteri „amărâţi, care câştigă 150 de euro pe lună”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=T9YjtU74–g „]

Jucătorii Iaşiului nu au scăpat nici ei de criticile suporterilor. Fanii i-au acuzat pe fotbaliştii pregătiţi de Ionuţ Chirilă că îşi pierd nopţile prin baruri sau la păcănele. Preşedintele Florin Prunea a sărit în apărarea jucătorilor săi, dar a dat asigurări că astfel de situaţii nu se vor repeta.

După 10 etape, CSMS Iaşi ocupă ultimul loc în clasament, cu 4 puncte, fiind singura echipă din Liga 1 fără victorie.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca