Ioan Niculae își distruge jucătorii: ”Infatuați, mercenari externi. Niște mere stricate! Să uite de bani o perioadă" - LOOKPLUS
Ioan Niculae își distruge jucătorii: ”Infatuați, mercenari externi. Niște mere stricate! Să uite de bani o perioadă”

Ioan Niculae își distruge jucătorii: ”Infatuați, mercenari externi. Niște mere stricate! Să uite de bani o perioadă”

Ioan Niculae a fost extrem de nervos la finalul meciului cu Pandurii. Deși echipa sa a câștigat, a avut o ieșire extrem de dură la adresa unora dintre fotbaliștii pe care-i plătește.

Astra a dezamăgit cumplit în meciul cu Pandurii, deși într-un final și-a adjudecat cele trei puncte. Patronul clubului, Ioan Niculae, și-a exprimat public părerea despre anumiți fotbaliști și aceasta nu a fost deloc una în avantajul jucătorilor.

”De rezultat sunt mulțumit, dar am asistat la unul dintre cele mai slabe meciuri pe care echipa mea le-a făcut pe stadionul nou de la Giurgiu. Nu știu când vor înțelege și ei că nu e suficient numele de Astra, să apară pe teren și ceilalți să se dea la o parte. Ei în primul rând trebuie să fie profesioniști. Unii jucători au fost extrem de infatuați. Avem două echipe, una de mercenari externi și alta de români, care pun suflet. E un anumit frecuș între doi-trei jucători străini, care încearcă să strice coșul de mere bune”, a fost declarația extrem de acidă a omului cu banii de la Giurgiu.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca