VIDEO Înfrângere pentru Steaua în amicalul cu Slovan Bratislava. Alibec, gol de poveste

VIDEO Înfrângere pentru Steaua în amicalul cu Slovan Bratislava. Alibec, gol de poveste

Foto: fanatik.ro

Steaua a pierdut partida amicală cu Slovan Bratislava, însă Denis Alibec a reușit să spargă gheața pentru „roș-albaștri”, cu o super execuție din lovitură liberă.

Slovacii au deschis scorul prin Lesly, care a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului (’22). Alibec a restabilit egalitatea pe tabelă cu un șut de la 25 de metri, din lovitură liberă (’24).

Slovan a schimbat la pauză întreaga echipă și a reușit să se impună grație unei gafe comise de Momcilovic. Fundașul Stelei a căzut inexplicabil și i-a permis lui Cleber să rămână singur cu Niță. Jucătorul slovacilor l-a executat cu sânge rece pe portarul Stelei (’76), astfel că Slovan s-a impus cu 2-1.

Pe lângă înfrângerea de azi, în amicale Steaua rămâne doar cu victoria contra celor de la Vardar Skopje, scor 1-0. În rest, trupa lui Reghecampf a pierdut cu Qarabag, scor 0-2, și a terminat la egalitate cu Terek Grozny, scor 1-1.

Steaua a început cu Slovan în următoarea formulă: Fl. Niță – Ov. Popescu, Moke, Tamaș. Momcilovici – Pintilii, Muniru – Jakolis, Alibec, De Amorim – Gnohere.

28 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca