Incredibil! Tamaș a fost condamnat la închisoare - LOOKPLUS
Incredibil! Tamaș a fost condamnat la închisoare

Incredibil! Tamaș a fost condamnat la închisoare

Gabriel Tamaș a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după un eveniment petrecut în luna mai a anului trecut. Atunci, fotbalistul a distrus o ușă de termonan a unui bloc și apoi a dormit pe un preș din fața unui apartament.

Întâmplarea de anul trecut i-a adus lui Gabi Tamaș o condamnare de 8 luni de închisoare cu suspendare din partea Tribunalului București. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel. Infracțiunile de care a fost acuzat fundașul român, actualmente la formația engleză de ligă secundă Watford, sunt ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și tulburarea liniștii publice.

În toată această perioadă, Tamaș va fi ținut sub atentă supraveghere și va fi obligat să se prezinte periodic la Poliția Brașov, să primească vizite ale membrilor Serviciului de Probațiune, să anunțe orice schimbare de domiciliu sau excursie care durează mai mult de cinci zile. De asemenea, potrivit Mediafax, fotbalistul a fost obligat de către instanță să frecventeze un program de reintegrare socială.

25 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca