Ilie Năstase a făcut show la microfonul Look TV! Aroganță de zile mari (VIDEO) - LOOKPLUS
Ilie Năstase a făcut show la microfonul Look TV!  Aroganță de zile mari (VIDEO)

Ilie Năstase a făcut show la microfonul Look TV! Aroganță de zile mari (VIDEO)

Fostul tenismen Ilie Năstase nu a lipsit de la marele derby. La finalul partidei, Năstase a oferit un moment inedit la microfonul Look TV, unde i-a ironizat pe dinamovişti, care au pierdut din nou în faţa Stelei.

„Hai Dinamo! Ai văzut că ţin cu Dinamo? Au luat numai 3-0. Mi-am pierdut vocea pentru Dinamo! Nu mai pot!”, şi-a început recitalul Năstase. „Îl apreciez foarte mult pe domnul Stoican, dar astă seară nu a făcut echipa cum trebuie. Poate trebuia să-l aducă pe Messi, pe Ronaldo, nu ştiu. Dinamo este cu ameninţările, noi suntem cu golurile”, a continuat Ilie Năstase.

Alături de Ilie Năstase a fost şi preşedintele onoare al Stelei, Viorel Păunescu, care a fost mai cumpătat în declaraţii la adresa dinamoviştilor, însă nu a pierdut ocazia să evidenţieze superioritatea campioanei în partida câştigată cu 3-0 împotriva rivalei.

„Steaua era mai bună de la început, a avut mai mare capacitate şi a fost mai pregătită fizic, a drămuit bine timpul şi efortul de joc. Au înscris trei goluri şi e păcat că Alex Chipciu a ratat de lângă punctul cu var. Meciul a fost foarte bun, frumos, fără greşeli ale arbitrului. Au fost vedete jucătorii, echipele şi nu arbitrul”, a conchis Viorel Păunescu.

1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca