Horoba îl atacă pe grecul Vassaras: "Nu se implică îndeajuns, nu există calitate în arbitraj" - LOOKPLUS
Horoba îl atacă pe grecul Vassaras: „Nu se implică îndeajuns, nu există calitate în arbitraj”

Horoba îl atacă pe grecul Vassaras: „Nu se implică îndeajuns, nu există calitate în arbitraj”

Ioan Horoba nu este de acord cu instalarea lui Kyros Vassaras în fruntea CCA. Președintele Mediașului crede că numirea unui străin în fruntea arbitrajului românesc a fost o greșeală.

Astăzi a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF. Membrii CEx au dezbătut problemele din arbitrajul românesc în primele 8 etape ale Ligii I. „A trebuit să spunem doleanțele, mai ales în ceea ce privește arbitrajele. După părerea mea, Vassaras nu e foarte implicat. Tot cei care au fost înainte s-au ocupat de această problemă, dar acum el răspunde. A fost o ședință prea cuminte. Cred că lui Vassaras i s-a atras atenția că trebuie să fie mai implicat în activitatea sa. La iarnă se vor face niște modificări”, a răbufnit Horoba la Fanatik Show, de pe Look TV.

Președintele Gazului susține că arbitrajul românesc se află pe un butoi cu pulbere: „Probabil că se vor face promovări din lotul B în lotul A, iar cei care n-au dat satisfacție, vor fi retrogradați în ligile inferioare. Nu mi se pare normal ca oameni ca Zoltan Szekely și Costică Suceavă, care au avut cariere respectabile, să nu aibă loc în arbitraj, iar unii care se lasă înainte de vârsta limită să ajungă imediat observatori. Nu există calitate în arbitraj, nu avem arbitri de valoare! Trebuie aduși oameni credibili, de valoare, să mai șteargă din imaginea proastă pe care ne-o facem cu mâna noastră”.

24 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca