Hora bucuriei la Mureș! ASA urcă pe 3 în Liga I, după victoria cu Mediaș (VIDEO) - LOOKPLUS
Hora bucuriei la Mureș! ASA urcă pe 3 în Liga I, după victoria cu Mediaș (VIDEO)

Hora bucuriei la Mureș! ASA urcă pe 3 în Liga I, după victoria cu Mediaș (VIDEO)

ASA Târgu Mureș a rămas neînvinsă pe teren propriu și după disputa cu Gaz Metan Mediaș. Trupa lui Cristi Pustai a câștigat cu 2-0 și a urcat pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, ocupanta locului secund.

Medieșenii nu au reușit să le strice sărbătoarea mureșenilor, care au celebrat astăzi 50 de ani de la înființarea clubului. Elevii lui Cristi Dulca au pornit cu un handicap încă din startul partidei. Bumba a deschis scorul pentru gazde în minutul 8 și a declanșat fiesta în tribune. Oaspeții s-au zbătut să-și creeze ocazii la buturile lui Stăncioiu, dar apărarea nou-promovatei a fost de neclintit. La poarta cealaltă, Goga a fost la doar câțiva centimetri de al treilea său gol în acest sezon, dar Buchta a respins miraculos.

Hora a spulberat speranțele „lupilor” în minutul 67, când a înscris un gol fabulos. Mijlocașul a șutat din vole, din lateral stânga, direct la vinclu! S-a terminat 2-0, rezultat care o propulsează pe ASA pe podiumul Ligii I, la egalitate de puncte cu CFR.

7 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca