Halep: "Totul mi-a mers perfect astăzi. Sunt pregătită de orice!" - LOOKPLUS
on hide">
Halep: „Totul mi-a mers perfect astăzi. Sunt pregătită de orice!”

Halep: „Totul mi-a mers perfect astăzi. Sunt pregătită de orice!”

Simona Halep a demolat-o în semifinale pe Agnieszka Radwanska. Tenismena română s-a impus cu 6-2, 6-2 și s-a calificat astfel în ultimul act al competiției de la Singapore, unde o va înfrunta pe Serena Williams, pe care a învins-o în Grupa Roșie, cu 6-0, 6-2.

„Sunt încântată de calificarea în finală. Am reuşit să prestez cel mai bun tenis al meu, astăzi am făcut un meci perfect. Şi Radwanska e o jucătoare foarte bună şi vreau să o felicit. Știam că trebuia să alerg mai mult, să joc bine, m-a ajutat și servciciul, totul mi-a mers bine astăzi. Le mulţumesc fanilor pentru că m-au susținut, mă simt minunat aici. Sunt foarte fericită”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Românca nu se teme de Serena Williams, numărul unu mondial. „Ştiu că va fi un alt meci şi aştept să văd ce se va întâmpla. Vreau doar să mă bucur de finală. Ştiu că ea va fi mult mai concentrată, dar sunt pregătită pentru orice”, a precizat Halep, care va urca pe locul 3 în clasamentul WTA, grație victoriei repurtate în fața polonezei. Dacă va câștiga Turneul Campioanelor, românca va rămâne pe această poziție până la finalul sezonului.

25 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca