Hagi, reproșuri pentru Sânmărtean. Ce i-a transmis „Regele” - LOOKPLUS
Hagi, reproșuri pentru Sânmărtean. Ce i-a transmis „Regele”

Hagi, reproșuri pentru Sânmărtean. Ce i-a transmis „Regele”

Sursa Foto: lpf.ro

Lucian Sânmărtean continuă să impresioneze, chiar dacă a ajuns la 34 de ani. Chiar și Gheorghe Hagi, fost fotbalist cu un talent enorm, are doar cuvinte de laudă la adresa stelistului. Totuși, „Regele” are un reproș pentru mijlocaș. „Trebuia să fie mai al dracu’”, spune acesta.

Gheorghe Hagi îl apreciază foarte mult pe Lucian Sânmărtean, a cărui gleznă „fină” face ravagii în apărările adverse. Cel care este considerat cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor are totuși un regret: că mijlocașul Stelei nu este mai tânăr. De asemenea, a dezvăluit sfaturile pe care i le-a dat atunci când era mai tânăr și știe ce trebuia să facă Sânmărtean pentru o carieră mai strălucitoare.

„Mie îmi pare rău de el pentru că îl ştiu de la 18 ani, când l-am văzut la finala Campionatului Naţional de juniori, între Bistriţa şi Bacău. Îmi pare rău că nu a dat mai mult fotbalului, că nu a fost mai al dracu’ cu el, eu ştiu mai multe, dar nu le zic. Am avut discuţii cu el când era mai tânăr, mă bucur că joacă fotbal de plăcere, mai poate să joace, dacă are grijă de el, fără probleme doi sau trei ani”, a spus Gică Hagi.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca