Gigi Mulţescu, mulţumit de egalul cu Astra: "Rezultatul e echitabil" - LOOKPLUS
on hide">
Gigi Mulţescu, mulţumit de egalul cu Astra: „Rezultatul e echitabil”

Gigi Mulţescu, mulţumit de egalul cu Astra: „Rezultatul e echitabil”

Antrenorul Petrolului s-a declarat mulţumit de punctul obţinut de echipa sa pe terenul Astrei.

„Puteam să facem mai mult, să câştigăm şi noi şi ei. Rezultatul e echitabil, ne-am împărţit perioadele de posesie a mingii. Imprecizia a făcut să nu înscriem. La pauză le-am spus să joace mai dinamic, mai rapid, fără multe atingeri şi să înscrie un gol. M-au ascultat până la gol. Astra rămâne o echipă valoroasă, a câştigat Cupa în dauna Stelei. Chiar dacă au probleme de lot, oricând dispun de 15-16 jucători valoroşi şi joacă în Europa League. Sunt în criză de rezultate, dar au jucători buni”, a declarat antrenorul Petrolului la Look TV.

Tehnicianul a comentat arbitrajul lui Alexandru Tudor de la derby: „Cred că a fost penalty la Astafei, dar ne-am obişnuit la fiecare meci cu această situaţie, cu probleme de arbitraj. Una peste alta, Tudor a arbitrat bine. La penalty nu e vina lui Tudor, acolo era treaba tuşierului”.

„SMURD” crede că România se va califica fără probleme la Euro 2016. „Iordănescu e un antrenor experimentat, asta e partea bună. Partea mai puţin bună e că nu a mai antrenat de 10 ani. Cred că România se poate califica la Euro cu orice antrenor bun pe bancă”, a precizat Mulţescu.

27 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca