Gaz Metan, pas greșit la Timișoara. Meci de totul sau nimic, etapa viitoare, contra CFR-ului

Gaz Metan, pas greșit la Timișoara. Meci de totul sau nimic, etapa viitoare, contra CFR-ului

Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș au remizat în ultimul meci al etapei 22, scor 1-1, iar elevii lui Cristi Pustai sunt tot mai aproape de o calificare istorică în play-off.

Gazdele au trecut pe lângă gol în debutul partidei. Doman a șutat puternic de la 16 metri, Pleșca a boxat în față, dar Șeroni nu a reușit să împingă mingea în poartă din câțiva metri (’12). Sikorski a trimis și el milimetric peste poartă, cu capul, după un corner, spre nemulțumirea lui Cristi Pustai (’15). Bănățenii au replicat prin Drăghici, care a reluat pe lângă din trei metri (’29), tot după o lovitură de la colțul terenului.

După o primă repriză fără goluri, lucrurile s-au schimbat în mitanul secund. Rugasevic i-a lăsat pe medieșeni în 10 oameni, după ce a primit al doilea cartonaș galben (’62). Doman a adus bucuria în tabăra gazdelor, cu un șut plasat din centrul careului (’66), dar Buziuc a restabilit egalitatea pe tabelă după o bâlbâială în apărarea Politehnicii (’76). Munteanu putea aduce toate cele trei puncte la Mediaș, după ce a scăpat spre poartă, dar șutul său a lovit bara porții apărate de Straton (’79). Fără a risca, medieșenii au apărat rezultatul de egalitate și au plecat în Ardeal cu un punct extrem de important în lupta pentru play-off.

Gaz Metan e pe locul 4, cu 35 de puncte, la 4 lungimi distanță de CFR Cluj, prima echipă aflată sub locurile de play-off. Timișoara acumulează 9 puncte și așteaptă vești de la TAS, pentru a afla pe ce se va baza în play-out.

6 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca