Ganea le întoarce şi celălalt obraz suporterilor care îl contestă: "Le dedicăm victoria fanilor noştri" - LOOKPLUS
Ganea le întoarce şi celălalt obraz suporterilor care îl contestă: „Le dedicăm victoria fanilor noştri”

Ganea le întoarce şi celălalt obraz suporterilor care îl contestă: „Le dedicăm victoria fanilor noştri”

Rapid s-a impus dramatic în faţa Universităţii Cluj, cu 2-1, dar galeria giuleștenilor continuă să-l conteste pe Ionel Ganea.

Ionel Ganea are motive întemeiate să se bucure, după victoria obţinută de Rapid chiar în faţa fostei sale echipe, „U” Cluj. „Eu zic că era păcat să nu câştigăm acest meci, pentru că l-am dominat. A fost greu, dar important a fost că s-a terminat cu bine, chiar dacă am avut emoţii”, a declarat Ganea în exclusivitate pentru Look TV.

Tehnicianul giuleştean a evitat să comenteze faza controversată la care arbitrul a acordat penalty pentru Universitatea Cluj. „E foarte greu să mă pronunţ, am fost foarte departe de fază şi nu am putut să văd”, s-a limitat să spună „Ganezul”, care a avut un mesaj special pentru suporterii Rapidului, inclusiv pentru cei care îl contestă. „Eu ca antrenor trebuie să-mi motivez jucătorii, asta e ceea ce am de făcut. Acum am reuşit, îmi felicit echipa pentru această victorie, iar pe această cale vreau să le dedicăm victoria suporterilor”, a mai afirmat Ganea.

14 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca