Gâlcă s-a descătușat după victoria de la Chiajna: ”O victorie chinuită, cu sufletul la gură” - LOOKPLUS
Gâlcă s-a descătușat după victoria de la Chiajna: ”O victorie chinuită, cu sufletul la gură”

Gâlcă s-a descătușat după victoria de la Chiajna: ”O victorie chinuită, cu sufletul la gură”

Costel Gâlcă a trăit intens de pe margine meciul cu Concordia Chiajna, iar la final s-a descătușat și a dat frâu liber bucuriei.

Cunoscut ca un antrenor mai degrabă introvertit, Gâlcă a trecut de această dată peste obișnuitele sale rezerve. Fostul internațional a recunoscut că a avut emoții mari și că stat cu sufletul la gură până la final, mai ales că trupa lui Marius Șumudică a jucat în multe momente de la egal la egal cu campionii României.

”Sunt foarte bucuros, știam că e un meci greu, mai ales că veneam dupa partida cu Rio Ave. Am avut un drum lung la întoarcere, a fost obositor, acum mă bucur enorm că am trecut de acest meci. Știam că sinteticul nu ne avantajează, a fost o victorie chinuita, am avut ocazii, dar dacă nu le-am fructificat am stat cu sufletul la gură până spre final”, a mărturisit tehnicianul ”roș-albaștrilor” la flash-interviul de după meci, în direct pe Look TV.

Costel Gâlcă a ținut să-l felicite pe Cristi Tănase pentru golul care a decis partida. ”Chiar vorbeam cu cineva că n-a mai marcat de mult timp, dar mă bucur că a făcut-o azi. Mă bucur că a reușit s-o facă, cred că înseamnă mult și pentru el”, a mai afirmat Gâlcă.

9 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca