Gâlcă: „Nu putem repeta scorul cu Aalborg” - LOOKPLUS
Gâlcă: „Nu putem repeta scorul cu Aalborg”

Gâlcă: „Nu putem repeta scorul cu Aalborg”

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, este precaut înaintea meciului de mâine, cu Rio Ave și spune că acel 6-0 cu Aalborg este foarte greu să se mai repete.

Gâlcă a studiat în amănunt jocul portughezilor și cunoaște foarte bine slăbiciunile acestora. Acesta nu a fost impresionat de vreun jucător al adversarei și consideră că forța grupului primează în tabăra lusitanilor.

„Inițiază jocul de la portar, construiesc bine, dacă sunt lăsați, bineînțeles. Vin bine pe mingea a doua, au jucători destul de rapizi în față. Sper ca noi să facem un joc bun, să câștigăm și cel de la Rio Ave, pentru că avem șanse mari de a ne bate pentru primul loc. Nu există șanse să joace Bourceanu. Este doar la al treilea antrenament, sper să se facă bine cât mai repede, să fie la un nivel bun, dar deocamdată e prea devreme să joace”, a spus Gâlcă.

Fostul internațional este conștient de faptul că un scor fluviu, precum cel cu danezii de la Aalborg, record în Europa League, este foarte greu să se repete: „Rezultatul cu Aalborg nu se întâmplă în fiecare meci. Aseară în Champions League au fost niște scoruri neobișnuite, noi sperăm doar să câștigăm meciul și să marcăm multe goluri. Au un atacant, Boateng, destul de bătăios, mai au și la mijloc un Diego Lopes destul de bun, dar în general sunt buni ca echipă”. Partida dintre Steaua și Rio Ave va avea loc mâine, la ora 20.00.

22 octombrie 2014

Un comentariu To “Gâlcă: „Nu putem repeta scorul cu Aalborg””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca