Fotbalist din Ghana, acuzat că și-a omorât doi prieteni într-un ritual de magie neagră! - LOOKPLUS
Fotbalist din Ghana, acuzat că și-a omorât doi prieteni într-un ritual de magie neagră!

Fotbalist din Ghana, acuzat că și-a omorât doi prieteni într-un ritual de magie neagră!

Acuze șocante în presa din Ghana, la adresa lui Asamoah Gyan, participant la campionatul Mondial și fost jucător al lui Cosmin Olăroiu la Al Ain.

Potrivit ziariștilor de la The Guardian, care citează presa ghaneză, Gyan și-ar fi ucis doi prieteni într-un ritual de magie neagră. Fotbalistul ar fi recurs la acest gest barbar pentru „îmbunătățirea formei sportive”.

„Castro, un rapper din Ghana, pe numele său real Theophilus Taguoe, și iubita sa, Janet Badu, au dispărut în iulie după ce se plimbau cu skijet-ul într-o stațiune, iar poliția nu le-a dat de urmă nici acum”, anunță ziariștii din Anglia.

Cu toate acestea, Gyan neagă acuzele, iar polițiștii îi dau dreptate, considerând că ambii s-au înecat. „Am tăcut până acum, însă aceste acuzații sălbatice și zvonuri prind în mass media. Am tăcut nu pentru că ascund ceva, doar nu am vrut să mă bag în investigațiile poliției. Acum pot vorbi pentru că poliția și-a spus părerea. Ceea ce se întâmplă este de-a dreptul sălbatic. Nu există nicio dovadă care să susțină aceste afirmații”, s-a apărat Gyan.

25 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca