Florentin Petre, despre fiul său: „Patrick trebuie să joace ca să dea gol” - LOOKPLUS
Florentin Petre, despre fiul său: „Patrick trebuie să joace ca să dea gol”

Florentin Petre, despre fiul său: „Patrick trebuie să joace ca să dea gol”

Dinamo merge pe mâna tinerilor. Strategia clubului a fost dezvăluită de Florentin Petre. Fostul jucător al „câinilor” a vorbit despre decizia conducătorilor de a miza pe un antrenor tânăr şi de a promova jucătorii formaţi la juniori.

„Conducătorii clubului se bazează foarte mult pe tinereţe. Aşa fac şi antrenorii tineri de la Dinamo care s-au uitat atent în curtea clubului şi au promovat foarte mulţi jucători cu care clubul se va putea mândri în viitor”, a declarat Florentin Petre.

Fostul dinamovist a vorbit şi despre viitorul fiului său, Patrick Petre, la Dinamo. „Patrick trebuie mai întâi să joace pentru că dacă nu evoluează nu înscrie. Îmi doresc din toată inima să ajungă la un nivel de performanţă ridicat. A fost bolnav şi de aceea nu a prins lotul cu Petrolul. Mai sunt două meciuri în acest an şi sper să joace măcar într-unul dintre ele”, a mai spus fostul internaţional român.

Florentin Petre a mărturisit că merge pe mâna lui Ionel Dănciulescu, deşi se zvoneşte că Mircea Rednic este aproape de Dinamo. „L-am văzut pe Rednic la meciul cu Petrolul, dar cred că şi el a venit ca spectator. Nu ştiu care este strategia clubului. Mie îmi place cu joacă Dinamo cu Dănciulescu”, a mai spus Florentin Petre.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca