Floare la ureche! CFR învinge fără probleme la Axintele, Brașovul trece de Chindia - LOOKPLUS
Floare la ureche! CFR învinge fără probleme la Axintele, Brașovul trece de Chindia

Floare la ureche! CFR învinge fără probleme la Axintele, Brașovul trece de Chindia

A fost sărbătoare la Axintele, în așteptarea meciului cu CFR, însă jucătorii gazdelor nu au avut forța de a produce minunea. Brașovul a învins fără probleme la Târgoviște.

Vasile Miriuță a trimis în teren un prim 11 în care s-au regăsit Felgueiras, Susic, Larie, Petrucci sau Dore, noul pariu din atacul feroviarilor. Atacantul congolez nu a dezamăgit și a reușit dubla în minutele 26 și 34. Gazdele s-au zbătut să reziste, însă au atacat steril, elevii lui Miriuță fiind mult mai pragmatici. De altfel, oaspeții nu s-au „întrebuințat” prea tare, diferența de valoare dintre cele două formații fiind evidentă. Axintele rămâne cu performanța de a juca în 16-imile Cupei României împotriva unei echipe redutabile. Pentru CFR a fost un test util înaintea derby-ului Clujului.

La Târgoviște, Brașovul a învins cu 3-1. Pentru gazde a marcat Pătru (’62), în timp ce pentru oaspeți au înscris Ganea (’31), Diogo (’43) și Horia Popa (’73).

Ceahlăul le-a dat emoții fanilor în meciul cu Bacăul! Nemțenii au fost conduși după golul lui Cainari (’67), dar au reușit să egaleze în prelungirile partidei, prin Marc (’90+4). Soarta calificării s-a decis în extra time, unde „urșii carpatini” au mai înscris de 4 ori. Pavel (’91) și Popadiuc (’99, ‘103, ‘115) au punctat pentru echipa antrenată de Florin Marin.

24 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca