Finlandezii vor revanşa... la hochei pe gheaţă! - LOOKPLUS
Finlandezii vor revanşa… la hochei pe gheaţă!

Finlandezii vor revanşa… la hochei pe gheaţă!

Înfrângerea în faţa României, de pe teren propriu, nu le-a picat bine finlandezilor. Returul are loc doar la anul, la Bucureşti, dar până atunci, nordicii vor revanşa la hochei pe gheaţă.

„În prima repriză s-a remarcat o singură echipă. S-a văzut că am avut control deplin asupra jocului, dar la primul gol, pur şi simplu, am adormit. La acest nivel, astfel de greşeli sunt de neiertat. După ce am rămas în inferioritate, jocul a devenit mai dificil”, a declarat Mixu Paatelainen, selecţionerul Finlandei.

Totuşi, nordicii nu au abandonat lupta şi nici visul lor de a ajunge la Euro. „Am pierdut acest meci, dar calificarea e încă deschisă. Finlanda are 4 puncte după trei meciuri şi sper ca după disputa cu Ungaria, din Noiembrie, să avem şapte. Urmează meciuri dure, dar calificarea nu e jucată”, a mai spus Paatelainen.

Returul dintre România şi Finlanda are loc peste un an, la Bucureşti, dar nordicii caută revanşa mai repede. Ambasada Finlandei la Bucureşti a felicitat ambele echipe pe contul oficial de Facebook şi a adăugat că aşteaptă un meci de hochei pe gheaţă între cele două naţiuni. Problema e că cele două reprezentative joacă în ligi diferite când vine vorba de hochei. Ultima întâlnire cu nordicii a fost în 2013 la FOTE (Festivalul Olimpic de iarnă al Tineretului European), când reprezentativa mică a Finlandei a zdrobit România, scor 12-0, la Braşov.

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca